Monday, November 30, 2009

Cassava Cake

Because i made a palpak cheesecake, i made another dessert! our all time favorite Cassava Cake
Its so easy and so yummy!!!

 Below you can see the recipe English and French Version. You can easily find the ingredients in the
 Chinese Store (Tang Fréres, Big Store, Amasia) in the 13th arrondissement.


Cassava Cake

500 g grated cassava (frozen or fresh)
1 cup coconut milk
1/4 cup evaporated milk
3/4 cup sugar
1/3 cup shreded young coconut

Toppings:
1/4 cup sweetened condensed milk
Grated cheddar cheese (optional)

Directions:
1. In a bowl mix the grated cassava and the sugar
2. Add evaporated milk, coconut milk and the shreded young coconut mix well. condensé,
3. Transfer to a buttered baking dish, bake in 180 degrees C
4. When the cake is done, spread the condensed milk on its surface
5.  Return to oven and bake for 15-20 minutes more or until slightly brown. est fait, la 15-20
6. Spread butter on browned toppings, then drizzle with grated cheese.

Cool for at least 5 minutes before serving. 

Gateau au Manioc

500 g de manioc râpé
1 tasse de lait de coco
1/4 tasse de lait concentré non sucré
3/4 tasse de sucre
1/3 coco rapé

Garnitures
 1/4 tasse de lait condensé sucré
  cheddar râpé (optional)

Directions
1.  Dans un bol mixer le manioc et le sucre
2.  Ajouter le lait concentré non sucré, lait de coco et le coco rapé  bien mélanger.
3.  Transférer dans un plat beurré allant au four, cuire à 180 ° C
4.  Quand le gâteau est fait, mettre  le lait concentré sucré
5.  Remettre au four et cuire pendant 15-20 minutes ou jusqu'à ce que légèrement brun.
6. Étaler le beurre sur les garnitures dorées, puis arroser avec le fromage râpé. (optional)

    Laisser refroidir pendant au moins 5 minutes avant de servir.

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